Jul 202015
 

Prijsuitreiking Amsterdam 2015 unnamed (3)De afgelopen 9 dagen werd in sporthal Omniversum in Amsterdam het SPA-toernooi gehouden. In ons vorige verslag vertelden we al, dat Lucas in de top van groep C zat. Nou, dat heeft hij op geweldige wijze weten vol te houden. Met 7,5 uit 9 werd hij alleen winnaar van deze groep C! En dat ook nog ongeslagen met 6 overwinningen en 3 remises. Geweldig gespeeld, Lucas! Jorik Klein werd trouwens tweede. Ook Kevin speelde uitstekend en scoorde 5 uit 9 in de zeer sterke A-groep. Met een TPR van 2214 won hij de ratingprijs en dus heel veel ratingpunten! Mooie prestatie, Kevin! Alexander deed mee in groep B en viel een beetje tegen met 5 uit 9, maar is nu wel goed ingespeeld voor Kiel en Berlijn, waar ze in de zomervakantie ook nog naar toe gaan. Sebastiaan kwam in de C-groep tot 4,5 uit 9. Hij worstelt nog steeds met het te snel zetten. Als hij zich goed concentreert, dan gaat het goed. Hij eindigde toch met een plusje. Circe deed het in de D-groep goed. Ze scoorde 4,5 uit 9 en eindigde met een mooie plus.Dat betekent, dat ze ratingpunten gewonnen heeft. Ze concentreert zich goed en gaat vol voor de overwinning. Goed gespeeld, Circe! Margaret en Thao bedankt voor de verslagjes en foto’s! Prijsuitreiking Amsterdam 2015 2 unnamed (3)Grappige foto Amsterdam 2015Lucas in Amsterdam 5 DSC02511SPA Amsterdam DSC02297

Sorry, the comment form is closed at this time.