Jun 282015
 

Schema Grand Prix RSB unnamed (1)
Hieronder het verslag van het laatste Grand Prixtoernooi van de RSB van dit seizoen, dat op zaterdag 27 juni in IJsselmonde werd gehouden. Sem, de vader van Alan, heeft het verslag met bijbehorende foto’s grotendeels gemaakt. Erg bedankt daarvoor, Sem!

Dit was een speciale Grand Prix van de RSB: de FINALE. Vandaag was ook Hans Böhm aanwezig en hij heeft verschillende lezingen en een simultaan gegeven. Dat was zeer interessant en leerzaam. Alle prijzen werden ook door hem uitgereikt (zie foto’s).

Vandaag werd bekend wie de beste van de hele regio is geworden in het totale Grand Prixklassement. Dominggus stond al bovenaan in de D-categorie met 590 punten en hij heeft de wisselbeker ook gewonnen. Knappe prestatie! Gefeliciteerd Dominggus!
De organisatie was wel goed, wel met vertraging begonnen wegens een paar spelers-afmeldingen. In totaal waren er 80 spelers aanwezig.
Klim-Op heeft 98 keer bij RSB-Grand Prixs deelgenomen en staat bovenaan t.o.v. alle clubs in de regio. Dat betekent dus ruim 12 Klim-Oppers gemiddeld als deelnemer op een RSB-Grand Prix (totaal 8 GP’s). Dat is niet slecht!

Saeed (5 jaar oud!, broer van Javeria en Saad) heeft ook voor het eerst mee gedaan bij een GP. Hij is 2-de geworden van groep 11. Dat is heel knap! Javeria en Saad speelden in de hoogste groep. Javeria scoorde 5,5 uit 7 en werd knap tweede en Saad eindigde met 4 uit 7 op de vierde plaats.
Alan was bijna onverslaanbaar met 6 van de 7 partijen en hij is als eerste in groep 5 geëindigd.
Wesley is ook eerste geworden in groep 2 met 6 van de 7 partijen. Hein heeft t.o.v. alle spelers de langste partijen gespeeld. Helaas, verloor hij van Wesley (op tijd), ondanks dat hij er beter voor stond.
Kirsten is in categorie E van de hele RSB-GP’s als 2-de geëindigd, met 502 punten. Haar tweede ronde heeft ze gewonnen binnen 4 minuten! Niek en Dylan, die op de donderdagavonden bij ons trainen, vielen ook in de prijzen. Hein en Winston vielen buiten de prijzen, maar dat zal een volgende keer anders zijn.
Sommige kinderen hebben hun tijd, ondanks de duur (15 min p.p.p.p), niet nuttig gebruikt. Daar moet nog wel wat aan gesleuteld worden. We kunnen echter erg tevreden zijn met de goede prestaties van onze denkhoofden! In september vindt het eerste RSB-Grand Prixtoernooi van het nieuwe seizoen plaats. Saeed Grand Prix unnamed (3)Javeria Grand Prix unnamed (3)Actie Grand Prix unnamed (3)Lezing Hans Böhm unnamed (3)Kirsten Grand Prix unnamed (3)Hein vs Wesley Grand Prix unnamed (3)20150627_173443Saad Grand Prix unnamed (3)Niels Grand Prix unnamed (3)

Javeria Grand Prix 2 unnamed (3)

Dylan Grand Prix unnamed (3)

Alan Grand Prix 3 unnamed (3)

Wesley Grand Prix unnamed (3)Saeed Grand Prix 2 unnamed (3)Kirsten Grand Prix 2 unnamed (3)

Kirsten en Alan Grand Prix unnamed (3)

Sorry, the comment form is closed at this time.