Mrt 222015
 

IMG_2791[1]Op zaterdag 21 maart heb ik  samen met Teun Koorevaar en een grote groep geïnteresseerden een lezing bijgewoond op de universiteit van Tilburg van Gary Kasparov. Kasparov was de jongste wereldkampioen uit onze geschiedenis en heeft die titel 20 jaar gedragen. Nu is hij vooral bezig met zijn politieke strijd tegen Poetin. Hij was in Tilburg de gast van het beroemde Nexus-instituut. Zijn strijd tegen Poetin stond voorop en hij heeft daar duidelijke ideeën en meningen over. Na afloop mochten we de persconferentie bijwonen, maar we kregen helaas door de vele vragen over politiek niet de kans vragen over schoolschaak te stellen. Bij de persconferentie was ook onze oud-premier Ruud Lubbers aanwezig. Het was in ieder geval een interessante ontmoeting!                                                                                                                                                                       IMG_2793[1]IMG_2794[1]

Sorry, the comment form is closed at this time.