Mrt 212015
 

IMG_2782[1]Op vrijdagavond 20 maart werd de op een na laatste ronde van de Ron de Jong Groene Hart Cup van dit seizoen gespeeld. Klim-Op 1, 2 en 3 speelden in Schiedam in de hoogste poule. Deze drie teams streden ook om de eerste plaatsen. De Pionnetjes uit Schiedam werden door onze teams verslagen. Klim-Op 1 had het niet gemakkelijk tegen ons tweede en derde team. Klim-Op 3 wist ons “vlaggenschip” zelfs op 2-2 te houden en dat was knap. Tobias versloeg Joost Jan en Hein versloeg Sybe. Uiteindelijk was de onderlinge wedstrijd tussen Klim-Op 2 en 3 beslissend. Ons tweede won dat duel met 3-1. Zo werd Klim-Op 1 eerste, Klim-Op 2 tweede en Klim-Op 3 derde, maar het verschil tussen de laatste twee teams was maar een half bordpunt. In Klim-Op 1 bleven Wang en Ting Ting ongeslagen met 3 uit 3, Joost Jan kwam tot 1,5 uit 3 en Sybe tot 1 uit 3. In Klim-Op 2 kwam Marek niet tot scoren, Cedric kwam uit op 2,5 uit 3, Daniel 2 uit 3 en Matijn was hier topscorer met 3 uit 3. In Klim-Op 3 scoorden Liqin, Tobias en Hein 2 uit 3 en Jarno 1 uit 3.  Klim-Op 4 werkte zijn wedstrijden af in Nieuwerkerk a/d IJssel. Zij werden tweede in hun poule met 6,5 punt. Dominggus was met 2,5 uit 3 de topscorer, Wesley had 2 uit 3 en Winston en Elnathan 1 uit 3. Ook Klim-Op 5, dat ook in Schiedam speelde, handhaafde zich in hun poule met 6 bordpunten.  Bram had de beste score met 3 uit 3, Nathan kwam tot 2 uit 3, Adam scoorde 1 uit 3 en Jeroen kwam niet tot scoren. Ook Klim-Op 6, dat bij CSV op bezoek was,  handhaafde zich met 5,5 bordpunt. Meri en Olivier hadden 2 uit 3, Fenna 1 uit 3 en Kirsten 0,5 uit 3. Ons zevende team, te gast bij SGO (Overschie),  deed het beter dan de vorige keer met 6,5 bordpunt. Mika en Melle scoorden 2 uit 3, Mick 1 uit 3 en Raymond 1,5 uit 3.  Op vrijdag 24 april vindt de finale van deze cyclus plaats en gaat de Klim-Op op voor de “Cup met de grote oren”! Ouders, weer bedankt voor het vervoer en de begeleiding. Elke keer weer dat enthousiasme bij de ouders om te rijden en dan hoor je bij andere verenigingen dat ze nooit ouders krijgen om te rijden! Nogmaals geweldig bedankt!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              IMG_2784[1]IMG_2786[1]Klim-Op 7 unnamed (1)IMG_2787[1]IMG_2785[1]IMG_2788[1]IMG_2783[1]IMG_2789[1]

Sorry, the comment form is closed at this time.