Sep 302013
 

Op zondag 29 september begonnen in Budva in Montenegro de Europese Jeugdschaakkampioenschappen, waar ook Robin en Lola meedoen. In de eerste ronde moest Lola, die nog geen FIDE-ranking heeft,  het opnemen tegen de Engelse Cosima Keen (FIDE 1744). Ze won deze partij en heeft dus een goede start. Vandaag (maandag 30 september) in de tweede ronde moet ze het opnemen tegen de sterke Hongaarse Judith Egyet (FIDE 1873). Ook Robin had een goede start. Hij schatte zijn tegenstander niet hoog in en Lazar Lukic uit het gastland Montenegro werd dan ook verslagen. Hij speelt vandaag in de tweede ronde tegen een op papier sterke tegenstander, de Deen Martin Percivaldi met een ranking van boven de 2100. We wensen beide denkhoofden veel succes toe in de tweede ronde!  Hieronder zie de Nederlandse afvaardiging bij het vertrek van Schiphol afgelopen zaterdag.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Sorry, the comment form is closed at this time.