Sep 242013
 

Komende zaterdag 28 september begint in Budva in Montenegro het Europees Jeugdschaakkampioenschap 2013. Lola en Robin zullen daar Nederland vertegenwoordigen. Door hun tweede plaats op de nationale kampioenschappen zijn ze voor dit kampioenschap geplaatst. Een hele eer natuurlijk om daar mee te kunnen doen en de Europese jeugdschaaktop te kunnen ontmoeten. Voor Robin is het niet de eerste keer, dat hij aan de Europese kampioenschappen deelneemt. Hij heeft ook al meegedaan in Italië en Bulgarije. Dit jaar is Montenegro het gastland en dit land noemt zich een schaakland. Budva ligt mooi aan de Adriatische Zee, dus zeker een mooie plek om een aantal dagen te verblijven. Voor Lola is het allemaal nieuw. Zij zal bij de meisjes tot 14 jaar spelen, samen met Cheryl Looyer. Robin doet mee bij de jongens tot 14 jaar, samen met Jorden van Foreest. We wensen Lola en Robin veel plezier op dit EK en natuurlijk heel veel succes! Dit EK (uitslagen, standen en partijen) is te volgen op de volgende website:  www.budva2013.org                                                                                                                                                                                                              

Sorry, the comment form is closed at this time.