Sep 222013
 

Op zaterdag 21 september werden in medisch centrum Blakeburg de 9e en 10e ronde van het Pathena-toernooi gehouden. In de ochtendgroep werd Sebastiaan, die ziek was, zonder te spelen eerste. Hij gaat in de nieuwe cyclus van Pathena in de middaggroep spelen. Hij werd eerste, omdat Lucas, die tweede staat, verloor van Tommy. Deze inhaalpartij werd in de middag gespeeld.  De andere twee partijen tegen Qian en Giselle wist Lucas trouwens wel te winnen. Tommy won ook netjes van Quinten Salomons, waar hij vorige week in de Meesterklasse nog van verloor.  Sebastiaan is met 9 punten eerste, Lucas staat met 7 punten tweede en Tommy heeft 6 punten. Lucas heeft zich al geplaatst voor de finale in de ochtendgroep en Tommy maakt daarop een goede kans. In de middaggroep leidt Liam nog steeds met 9 punten. Hij won van Mohammed en Jorik. Wang staat met 8,5 punt tweede. Hij speelde remise tegen Arne en won van Bart. Alexander verloor van Ricky Schaap en staat op 5,5 punt. Hij moet nog een partij inhalen tegen Kevin, die deze zaterdag niet in actie kwam. Ting Ting won keurig van Wiggert en verloor van Arne. Zij staat op 3,5 punt.  Op zaterdag 19 oktober wordt de laatste ronde gespeeld en wordt ook al de eerste ronde van de finalegroepen gespeeld. Op www.pathena.nl staan alle gespeelde partijen met de uitslagen en standen.                                                                                                                                                                                                                

Sorry, the comment form is closed at this time.