Apr 262013
 

Vrijdag 26 april werd ik volkomen verrast! Tu, de vader van Tommy en Kimmily, had mij naar het stadhuis gelokt voor een zgn. fotosessie. Ik moest me maar een beetje netjes kleden, want dat was beter voor de foto’s. In werkelijkheid werd ik in het gemeentehuis tot mijn grote verbazing benoemd tot lid van Oranje Nassau. Nou is schaken natuurlijk een koninklijk spel, maar dit had ik niet verwacht. De denkhoofden, ouders, kennissen, oud-collega’s en familieleden wisten het al heel lang. Ze hebben het mooi verborgen gehouden! Ik voel me erg vereerd, dat het hare majesteit ¬†heeft behaagd mij deze koninklijke onderscheiding toe te kennen. Iedereen, die dit mogelijk heeft gemaakt, hartelijk dank! Ook dank ik iedereen voor hun belangstelling. Verder ook dank voor de vele felicitaties, die ik mocht ontvangen. De foto’s hieronder zijn van Ab Scheel, onze fotograaf en webmaster van de RSB. Zie ook verslag van Ab op zijn website.


Hieronder vinden jullie nog meer foto’s gemaakt door Tu:

Sorry, the comment form is closed at this time.