Apr 202013
 

Op zaterdag 20 april was het weer Pathena-dag. De 5e en 6e ronde stonden op het programma. Het werden weer spannende partijen in het fraaie Medisch Centrum Blakeburg. In de ochtendgroep voerde Sebastiaan na 4 ronden de ranglijst aan met 4 uit 4. Hij voegde daar keurig twee punten aan toe. Eerst versloeg hij medeconcurrent Ivan Kroetkov en in de 6e ronde was Giselle Fransen het slachtoffer. Lucas had ook een goede dag met twee overwinningen, waardoor hij op 4 uit 6 kwam. Tommy speelde een keer remise en won een keer, waardoor hij met 4 uit 5 op de tweede plaats staat. Hij moet nog een inhaalpartij tegen Giselle spelen. In de middaggroep bewijst Liam, dat er terdege rekening met hem gehouden moet worden. Na 6 ronden voert hij met 5 uit 6 de lijst aan. Wang had ook een prima dag met twee overwinningen en staat op 4,5 uit 6. Kevin won een keer en verloor een keer en staat op 4 uit 6. Lola staat na 6 ronden op 3,5 uit 6. Alexander had een wat mindere dag met twee nederlagen en kwam op 3 uit 6. Ting Ting haalde haar eerste overwinning (tegen Alexander) en heeft de laatste plaats met 1,5 uit 6 verlaten. In juni worden de volgende ronden gespeeld. Kijk voor alle uitslagen en partijen op de site van Pathena.                                                                                                                                                                                                               

Sorry, the comment form is closed at this time.