Sep 292012
 

Zaterdag 29 september trokken twee Klim-Opteams naar Amersfoort voor de nationale jeugdclubcompetitie. Ons C-team schaakte de derde en vierde ronde en ons D-team begon aan hun eerste drie ronden. Het C-viertal had de eerste twee ronden nipt verloren, maar het ging nu een stuk beter. Tegen sv De Toren uit Arnhem werd met 2 – 2 gelijkgespeeld en VAS uit Amsterdam werd met 3 – 1 verslagen. Wang scoorde 1 uit 2, Lola 1,5 uit 2, Jildert 0,5 uit 2 en onze topscoorster was Ting Ting met 2 uit 2. Vooral dat laatste is erg knap, want Ting Ting is nog een D-speelster. Het D-team begon de JCC met een 3 – 1 overwinning op sv Promotie uit Zoetermeer.  Daarna werd onnodig met 1,5 – 2,5 verloren van sc Axel uit Zeeland.  In de derde ronde ging het beter, want VAS werd met 4 – 0 verslagen. Kevin kwam aan bord 1 tot 2 uit 3, Alexander scoorde aan bord 2  2,5  uit 3, Liam kwam ook op 2,5 uit 3 en Sebastiaan eindigde op 2 uit 3.  Op zaterdag 10 november wordt deze competitie voortgezet.

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.