Sep 172012
 

Op zaterdag 15 september werd de 5e speeldag van het Pathena-toernooi afgewerkt. De ronden 9 en 10 werden gespeeld en het was weer buitengewoon spannend. Wang was helaas ziek en kan zijn twee partijen hopelijk later afwerken. Kevin won een partij en verloor een partij, maar is wel geplaatst voor de finalepoule. Dat deden Marijn, Andrew en Adrian trouwens ook. Lola verloor beide partijen, waarbij de tijdnoodfase weer beslissend was. Vincent speelde één partij en won deze. De komende week gaat hij zijn uitgestelde partij tegen Marijn inhalen. Liam speelde ook één partij en speelde daarin remise tegen Ricky Schaap. Zijn partij tegen Wang moet ingehaald worden. Er zijn nu vier finaleplaatsen vergeven en er is nog strijd om de andere twee finaleplaatsen. Wang, Lola en Vincent maken daar nog kans op, maar dan zullen ze de volgende partijen moeten winnen. Op zaterdag 6 oktober wordt de 11e en laatste ronde afgewerkt en gelijk daarna wordt de eerste ronde in de finalepoule gespeeld. De inhaalpartijen zijn ook van groot belang voor Wang, Vincent en Liam. Veel succes, denkhoofden!

Sorry, the comment form is closed at this time.