Dec 012019
 

IMG_1656Naast Klim-Op C1 waren er nog 4 Klim-Op teams geplaatst voor het NK voor teams. In de A-categorie (tot 20 jaar) deden Elnathan, Sybe, Liqin en Cedric het verrassend goed. Op de laatste speeldag wisten zij nog 3 matchpunten te veroveren. Dat leverde een mooie 6e plaats in de eindrangschikking op. Vooral het gelijke spel tegen Sliedrecht A1 was knap. Elnathan won van Marijn den Hartog en Sybe versloeg William Gijsen. Jammer was wel, dat Cedric zijn ongeslagen status kwijt raakte door een nederlaag tegen Adrian Mensing. Liqin was het vierde teamlid.

Klim-Op C2 speelde op de laatste speeldag een keer gelijk en verloor nipt (1,5 – 2,5). Ze moesten op het laatste moment met een invaller aantreden, omdat Alaya ziek was. Jordan viel in (bedankt Jordan!) en wist 1 uit 2 te scoren.  De scores van de andere denkhoofden: Saad – 1 uit 2, Tonny – 0 uit 2 en Yisha – 1,5 uit 2.

Klim-Op D1 trad verzwakt aan op de laatste speeldag. Dana en Alan deden mee in het winnende C1-team. Voordeel was, dat Samuel en Rawi in het eerste team mochten aantreden. Dat was nog wat te zwaar voor ze. Blijven oefenen, jongens, dan gaat het beter. Joep speelde op bord 1 en scoorde 1,5 uit 3 en Yiming op bord 2 met 0,5 uit 3. Samuel deed zijn uiterste best en kwam niet tot scoren. Daar moet bij verteld worden, dat hij alles of niks moest spelen en daardoor niet remise aan nam. Rawi kwam tot 1 uit 3. Er was genoeg inzet, maar de tegenstand was te groot.

Ook Klim-Op D2 kwam door het doorschuiven naar voren niet in hun sterkste opstelling aan de start. Ze wonnen een keer en verloren twee ronden.Parsa, 8 jaar, maakte zijn debuut in de D en kwam tot 1 uit 3 en ook in de andere twee partijen bood hij goede tegenstand. Janice kwam deze dag niet tot scoren.Manixia en Jasper kwamen beiden tot 1 uit 3.

We hebben met Klim-Op C1 alles op de titel gezet en dat kostte wel kracht in de D-teams. Maar de Nederlandse titel is voor onze hele club! Bedankt voor jullie inzet en ook de ouders voor hun begeleiding en support!                                                                                                                                                     IMG_1663IMG_1659IMG_1657

Sorry, the comment form is closed at this time.