Okt 032019
 

Pathena-2019-Parijs-1In Parijs werd in het voorjaar een overeenkomst gesloten tussen Rotterdam, Moermansk, Londen en Parijs. Deze overeenkomst heet “Chess Mates”. Voor Rotterdam/Nederland doet stichting Pathena mee. Via deze link  http://chessmates.info/  kun je meer over deze overeenkomst lezen. Elk jaar organiseren zij een ontmoeting van getalenteerde  jeugdschakers en jeugdschaaksters uit deze steden/landen. Erg leuk en interessant om tegenstanders uit andere landen te ontmoeten achter het schaakbord.  Alleen maar goed voor hun ontwikkeling. Ook Klim-Oppers worden uitgenodigd om hieraan mee te doen. Dylan, Dana, Alan en ook Kathleen hebben meegedaan of gaan dat doen. Bij Parijs doet ons “buitenlid” Clovis mee. Afgelopen voorjaar vond de ontmoeting in Parijs plaats, waar ook de overeenkomst getekend werd. Wil je meer over “Chess Mates” weten, klik dan op hiervoor genoemde link!                      PHOTO-2019-03-31-14-44-14IMG-20190331-WA0010PHOTO-2019-03-29-18-04-13 (1)

Sorry, the comment form is closed at this time.