Aug 102019
 

Van maandag 5 augustus t/m zaterdag 10 augustus werd in Borne het Open Nederlands Jeugdschaakkampioenschap gehouden. Van de Klim-Op was dit jaar Samuel de enige deelnemer. Dat is in het verleden wel eens anders geweest, maar er waren een paar Klim-Opsters bezig met toernooien in het buitenland. Samuel speelde in de E-categorie en die speelde in totaal 13 ronden. Hij was als 13e geplaatst, maar eindigde uiteindelijk met 8 uit 13 op de 5e plaats. Hij versloeg een paar sterke spelers en kan terugkijken op een goed toernooi! Goed gespeeld, Samuel! Er zit duidelijke vooruitgang in je spel! Hij gaf aan erg veel schaakplezier beleefd te hebben in Borne en dat is ook erg belangrijk! Armindo, de vader van Samuel, stuurde de foto’s. Bedankt daarvoor!                                                                                                                                                                                                 48490817372_2f25f57a13_oIMG_4422IMG_4436_HVS9863

Sorry, the comment form is closed at this time.