Jul 242019
 

64856507-78ac-4b95-81ed-4f9827948fa7Van maandag 22 juli t/m woensdag 24 juli werd in Ierland het toernooi om de Glorney Cup gehouden. Er waren drie Klim-Oppers aanwezig: Dana, Dylan en Clovis. Ons buitenlid Clovis deed mee in het Franse team en Dana en Dylan in het Nederlandse team. Ze deden het goed en wisten flink wat punten voor hun team bij elkaar te schaken. Clovis scoorde 3,5 uit 5 en die score haalde Dylan ook met 2 overwinningen en 3 remises. Dana kwam tot 2,5 uit 5. Haar laatste overwinning in de laatste ronde was belangrijk, want daarmee werd naaste concurrent Frankrijk verslagen. Het team van Dana werd in de strijd om de Stokes Cup eerste. Het team bestaat uit: Polle van Arendonk, Kobe Smeets, Dana, Jesse van Dongen, Valentijn van Warmerdam en Leon Niemeijer. Gefeliciteerd, Dana en teamleden!  De drie andere Nederlandse teams eindigden niet op de eerste plaats. Zo werd Nederland in de strijd om de Glorney Cup (oudste categorie) tweede. Het team van Clovis werd tweede in de strijd om de Robinson Cup. Natuurlijk weer een mooie ervaring voor onze denkhoofden om aan zo’n internationaal toernooi mee te doen!  Nogmaals gefeliciteerd, denkhoofden! Emmy, bedankt voor de foto van het winnende team van Dana! En Jurriaan bedankt voor de foto’s van alle teams en de Franse teams met Clovis en Jurriaan zelf .                                                 unnamed (19)PHOTO-2019-07-23-23-42-44PHOTO-2019-07-24-15-35-29

Sorry, the comment form is closed at this time.