Jul 222019
 

 

thumbnail_IMG_5055Onderstaand verslag met foto ontving ik van Heico, de vader van Cedric. Hartelijk dank daarvoor!

Cedric had aan het einde van het schooljaar genoeg vrije tijd en wilde graag nog wat toernooi-ervaring opdoen. Eerst won hij met 2,5 uit 3 een vierkamp in het toernooi van Onesimus in Rotterdam. Vervolgens viel de keuze op het Leiden Chess Tournament, een negendaags toernooi. Cedric bleek in groep C oppermachtig en bleef met 8 uit 9 anderhalve punt voor op Khaled Alotaibi uit Koeweit. Hij ontving zijn prijs uit handen van hoofdsponsor Roel Piket (zie foto). Ook Dylan was in dit toernooi van de partij. Hij speelde in de sterke A-groep en deed daar veel wedstrijdritme op voordat hij naar Ierland vertrekt om Nederland te vertegenwoordigen in de Glorneycup. Vrijwel al zijn tegenstanders hadden een rating van boven de 2000 en er zaten twee FIDE-meesters bij. In de laatste ronde kon Dylan niet meedoen en daardoor eindigde hij op 2,5 uit 8.

Sorry, the comment form is closed at this time.