Jul 102019
 

IMG_6831Afgelopen zaterdag 6 juli  heeft Yiming heerlijk geschaakt op het Noordereiland. Het was een toernooi in de buitenlucht, georganiseerd door schaakvereniging Shah Mata. Eerst was er een jeugdtoernooi. Yiming won al z’n jeugdpotjes en nam de eerste prijs mee naar huis. Vader Rob en hij waren trouwens veel te vroeg.  Yiming wilde er al om tien uur zijn om verzekerd te zijn van een plekje. Hij kon dus mooi helpen om de boel klaar te zetten. ‘s Middags deed hij mee aan het volwassenentoernooi, daarbij heeft hij vier partijen gewonnen en twee verloren.
Tegen de avond begon het een beetje regenen, maar tijdens het schaken was het heerlijk weer. Mooie prestatie, Yiming! Gefeliciteerd!

We danken Ingrid, de moeder van Yiming, voor het verslag en de foto’s!                                                                                                                                                                                                                                   IMG_6825

IMG_1903IMG_1904 (1)IMG_1905 (1)

Sorry, the comment form is closed at this time.