Jul 072019
 

IMG_0839In het weekend van 6 en 7 juli werd in Leiderdorp het Leids Jeugdweekendtoernooi gehouden. Dana en Alan waren van de partij. Zij speelden in de hoogste poule. In totaal werden er 7 ronden gespeeld met een bedenktijd van 55 min. p.p.p.p. + 10 sec. per zet. Zaterdag werden er vier ronden gespeeld en zondag drie. Alan begon niet zo goed met een score van 1,5 uit 4, maar daar kwamen zondag nog drie remises bij. Zo kwam hij tot 3 uit 7 (4 remises, 1 overwinning en 2 nederlagen) en werd daarmee gedeeld tiende. We noemden hem gekscherend de “remisekoning”. Alan won wel weer ratingpunten en dat is weer mooi meegenomen. Dat is positief, Alan! Dana begon zaterdag met 3 uit 4. Ze verloor van Wendy Huang, de latere winnares. Zondag kwamen daar nog 2 overwinningen en een remise bij. Haar score werd zo 5,5 uit 7. Dat leverde een mooie tweede prijs en aardig wat ratingpunten op! Gefeliciteerd, Dana!
Emmy en Sem bedankt voor de gezelligheid! En Sem ook bedankt voor het vervoer!                                                                                                                                                                                           IMG_0831IMG_0833IMG_0835IMG_0836IMG_0838

Sorry, the comment form is closed at this time.