Jul 062019
 

IMG_7956Van 22 juli t/m 24 juli wordt in Ierland het jaarlijkse toernooi om de Glorney Cup gehouden. In het 20-man tellende Nederlandse jeugdteam doen twee Klim-Oppers mee: Dylan en Dana. Dat is natuurlijk al een hele eer. Het was de bedoeling, dat Alan ook meeging. Wegens reeds gemaakte vakantieplannen van Alan, kon hij helaas toch niet mee. Het was niet te regelen met vluchten en alles, ondanks inspanningen van alle kanten. Er doen naast het Nederlandse team teams mee uit Ierland, Schotland, Engeland, Frankrijk en Wales. Vorig jaar wist Nederland drie van de vier Cups te winnen. Ook dit jaar gaan ze voor dat succes! We wensen Dylan en Dana alle succes en plezier toe! In het Franse team doet Clovis mee. Ook ons “buitenlid” Clovis wensen we natuurlijk veel succes en plezier toe!
IMG_7949PHOTO-2019-03-31-14-44-14

Sorry, the comment form is closed at this time.