Jun 272019
 

Dana IMG_6878
Onderstaande tekst komt van de website “Talentboek”. Deze site is te bekijken via https://sport.talentboek.nl

SHARES
MIJN VERHAAL
Mijn naam is Dana Verheij (12 jaar) en ik heb een hele grote passie voor schaken. Op mijn vijfde leerde ik de eerste beginselen van het schaken van papa en vervolgens heb ik een jaar les gehad op school. Drie jaar geleden werd ik lid van Ssv Klim-op in Capelle aan den IJssel, waar ik al veel lessen heb gevolgd bij Jan Sijbesma en Martin Martens. Sinds dit jaar schaak ik op de donderdagavonden bij de senioren van SV Sliedrecht. Inmiddels heb ik ook al zo’n anderhalf jaar privé-training van Harold van Dijk en één keer per maand heb ik les van voormalig Nederlands Kampioene Anne Haast (via Stichting Pathena). Ik speel zeer geregeld toernooien, zowel bij de jeugd als bij de senioren en mocht dit jaar zelfs met Stichting Pathena mee naar het Chessmates toernooi in Parijs, waar we met het Nederlandse team kampioen werden, een geweldige ervaring!

Op 1 juni ben ik in Rijswijk Nederlands Kampioen Schaken Meisjes t/m 12 jaar geworden en daarom mag ik nu meedoen aan het Europees Kampioenschap Schaken voor de Jeugd dat in augustus in Bratislava (Slowakije) gehouden zal worden.

Doel:

De KNSB beschikt helaas over een beperkt budget voor uitzendingen. Daarom vraagt zij aan alle deelnemers die worden uitgezonden een flinke eigen bijdrage voor inschrijfgeld, schaaktechnische en organisatorische begeleiding en reis- en verblijfskosten. Ook de toernooien ter voorbereiding (ik ga in juli in ieder geval ook nog naar Ierland voor de Glorney Gilbert Cup) en trainingen brengen veel kosten met zich mee. Met deze crowdfunding hoop ik in (een gedeelte van) de kosten te kunnen voorzien. Iedere bijdrage, hoe groot of klein ook, wordt ontzettend gewaardeerd.

TALENT PROFIEL

DANA
SCHAKEN
DORDRECHT
SSV KLIM-OP EN SV SLIEDRECHT
DONEER
PROFIELPAGINA
ONTVANG UPDATES
DONATIEDOEL STATISTIEKEN
€280,00
14%
DAGEN TE GAAN 34
OPGEHAALD 14%
DONATEURS 9
DONEER
Dit talent wil minstens €2.000,00 ophalen vóór 01 augustus 2019.

Sorry, the comment form is closed at this time.