Jun 272019
 

Janice 2 unnamed (1)Op donderdag 27 juni werd in Ahoy The Final gehouden. In wijken van Rotterdam werden op verschillende sportonderdelen voorrondes gehouden. Ook schaken behoort daarbij. Van de Klim-Oppers waren Janice, Hugo, Alan en Yiming tot de Final doorgedrongen. Dat is op zich al een prestatie. In de ochtenduren waren de groepen 5 en 6 aan de beurt. Janice en Hugo deden mee. Janice wist de titel te bemachtigen door de 7 partijen allemaal te winnen! Heel knap, Janice! Gefeliciteerd met deze mooie prestatie! Hugo deed het ook lang niet slecht!
‘s Middags waren de groepen 7 en 8 aan de beurt. Daar waren Alan en Yiming aanwezig. In de kwartfinale moesten ze tegen elkaar en Yiming wist verrassend te winnen. Yiming was in vorm, want de finale tegen de hoger gerate Joris Brands (RSR/Ivoren Toren) wist hij ook te winnen! Dat is heel knap, Yiming. Gefeliciteerd met deze mooie eerste plaats! Alan won vorig jaar en was Yiming tweede, kortom de titels blijven bij de Klim-Op! Twee jaar geleden waren het Alan en Saad. Alan zat dus al drie jaar in The Final en dat is knap! Ook hier laten wij zien, dat ssv Klim-Op de sterkste jeugdschaakvereniging in de regio is. Janice unnamed (5)image1 (9)IMG_6766IMG_6770IMG_6775IMG_6778

Sorry, the comment form is closed at this time.