Jun 142019
 

IMG_0688In ons “schaaklokaal” was er geen plaats meer voor de sportbekers, die we toch regelmatig winnen. Erik, de vader van Kyan, zag dat ook. Hij bedacht een slimme oplossing om meer ruimte te hebben in het raamkozijn, waar onze bekers van de laatste paar jaar staan. We zagen hem tijdens de les met een meetlint in de weer. Wat was hij van plan? De les daarop kwam de aap uit de mouw. Hij had een tweede laag gemaakt, waardoor er weer ruimte is om de bekers neer te zetten. Op de foto zie je hoe het er nu uitziet. Hij poetste de bekers ook nog mooi op, zodat het er weer keurig netjes uitziet. Erik, ontzettend bedankt! Je wilde er niets voor hebben, maar een bedankje met een foto heb je dik verdiend! Wat hebben we toch actieve ouders!

Sorry, the comment form is closed at this time.