Jun 092019
 

IMG_7960Op zaterdag 8 juni begon in Gouda het Nederlands Kampioenschap voor basisscholen. Het schoolteam van De Pijler doet ook mee. In het team (viertal) zitten Yiming en Anthony. Op deze eerste dag werden er 6 ronden gespeeld. De Pijler won er drie, speelde er twee gelijk en verloor er een. Voorlopig staan het team op de 7e plaats en dat is zeker niet slecht. Yiming, die op bord 1 zit, kwam tot 3 uit 6 en Anthony, die op bord 2 schaakt, tot 4,5 uit 6. Hopelijk kunnen ze de positie bij de eerste tien behouden. Tussendoor konden de deelnemers tegen de “Beer” schaken. Yiming wist de Beer te verslaan. Op zaterdag 15 juni wordt dit NK in Gouda beëindigd. Er worden dan nog 5 ronden gespeeld.
Veel succes dan, Yiming en Anthony! IMG_7961

IMG_7962

IMG_7963
N

Sorry, the comment form is closed at this time.