Apr 302019
 

20190429_202639_resizedOp de tweede speeldag van het NK ABC kwamen onze denkhoofden weer in actie. De C-jongens moesten twee keer aan de bak. De andere categorieën speelden één ronde op deze dag. Bij de C-jongens trad Alan in de ochtendpartij aan tegen Leandro Slagboom. In een mindere stelling ging Alan door de vlag. Hij gaf overigens goed partij. In de middagpartij was Alan goed op stoom en wist hij in een prima partij Polle van Arendonk te verslaan. Knappe prestatie, Alan! Ik heb de partij hieronder bijgevoegd. Daniel had na zijn verrassende overwinning op de eerste dag tegen Nanne van Foreest niet zo’n beste dag. Hij verloor eerst van Wahe Boghossian en in de middag van Vladimir Bartels. In de laatste partij zag hij een tegenzet van Vladimir over het hoofd. Bij de C-meisjes ontsnapte Dana tegen Jule Cordes met een remise. Dana stond niet erg best, maar Jule zat in tijdnood. Kathleen gaf het tegen Rolinde den Heijer eigenlijk weg. De nederlaag was niet nodig. Het hoort er allemaal bij! Dylan leverde in de A tegen Robin Reichardt een mooie prestatie en won knap! Ook Elnathan en Liam wonnen hun duel. Wiggert kwam remise overeen met Eelke de Boer. Er zijn nog aardig wat ronden af te werken, dus er liggen nog genoeg kansen.
Na de partijen moeten de denkhoofden natuurlijk even bijkomen. Dat doen ze aan de biljarttafel (zie foto) en de ouders zitten gezellig bij elkaar wat te drinken en te kletsen (zie foto’s). We wensen onze Klim-Oppers weer veel succes toe in de komende ronden! 46805516405_3294d6fee4_b20190429_202700_resized20190429_202719_resized20190429_202723_resized

Sorry, the comment form is closed at this time.