Apr 072019
 

IMG_7928Op zaterdag 6 april vond in De Boekenberg in Spijkenisse het 25e J.de Kluyvertoernooi plaats. Er waren ook weer redelijk wat Klim-Oppers aanwezig. Ze waren over de verschillende leeftijdscategorieën verdeeld. Helaas kon ik niet de hele dag aanwezig zijn, maar gelukkig kon ik ‘s middags even sfeer proeven en de denkhoofden begeleiden. Ik moet zeggen, ze hielden de eer van de Klim-Op weer hoog!
In de F-groep, de jongsten, deed Djurre mee. Hij kwam na een wat moeizaam begin tot 4 uit 9. Het viel ook niet mee in de speelzaal, waar de F-, E- en D-categorieën speelden. Het was er vrij rumoerig en dat heeft zijn weerslag op de denkhouding van de jonge spelers en speelsters. In de E-categorie deed Rawi het heel goed. Hij werd met 5 uit 7 keurig tweede. Mooie prestatie, Rawi! In de D-categorie waren Manixia, Joep en Jasper aanwezig. Manixia en Jasper eindigden op 4 uit 7 en Joep op 4,5 uit 7. Een beetje sneu voor Manixia, want zij verloor onder tijdsdruk onnodig haar laatste partij. In de C waren we vertegenwoordigd door Alan, Jannes, Kathleen en Yisha. Alan is nog D-speler, maar koos er voor een categorie hoger te spelen. Hij werd met 5 uit 7 gedeeld derde en dat is knap. Gefeliciteerd, Alan! Jannes eindigde ook op 5 uit 7 en werd dus ook gedeeld derde. Ook jij gefeliciteerd, Jannes! Kathleen werd met 4 uit 7 het beste meisje. Yisha scoorde ook 4 uit 7, maar had wat minder weerstandspunten. Goede scores, hoor meiden! In de B-categorie schaakten Dana, Cedric en Yuhao mee. Dana koos er dus voor om twee categorieën hoger te spelen. Dat ging haar goed af, want ze kwam uit op 5 uit 7 en werd daarmee gedeeld tweede en ook het beste meisje. Knap, Dana! Cedric werd eerste met 5,5 uit 7. Dana en Cedric, gefeliciteerd! Yuhao eindigde op 1 uit 7.
Onze denkhoofden hebben weer goed gepresteerd! Ouders weer bedankt voor het vervoer en de begeleiding! IMG_7914

IMG_7915

IMG_7916

IMG_7917

IMG_7918

IMG_7919

IMG_7920

IMG_7921

IMG_7924

IMG_7925

Sorry, the comment form is closed at this time.