Mrt 112019
 

IMG_5383In het weekend van 8 t/m 10 maart werd in Eindhoven het laatste kwalificatie-toernooi voor de A, B en C gespeeld. Kathleen en Sybe streden mee voor de laatste kans om zich te plaatsen voor het NK in Assen begin mei. In totaal werden er 7 ronden gespeeld. Kathleen deed het erg goed, want zij werd bij de C-meisjes eerste met 5 uit 7. Ze won 4 partijen, speelde er twee remise en verloor er één. Die verliespartij was eigenlijk niet nodig, want de tegenstander bood remise aan, maar Kathleen wilde winnen en stond op dat moment ook beter. Gefeliciteerd, Kathleen! Kathleen doet begin mei dus ook weer mee bij de C-meisjes in Assen. Dana had zich al eerder geplaatst, dus hebben we daar twee ijzers in het vuur. Daniel doet als RSB-kampioen mee bij de C-jeugd en Dylan doet mee bij de B.
Sybe had het in de A weer erg zwaar en ook nu eindigde hij op 3,5 uit 7 en dat is te weinig voor directe plaatsing. Hij heeft alle vier kwalificatie-toernooien gespeeld en heeft dus ontzettend zijn best gedaan om zich te plaatsen. Elke keer viel hij net buiten de boot. Hij was op het laatst ook afhankelijk van resultaten van andere spelers en ook dat viel net ongunstig voor hem uit. Het waren interessante partijen voor hem, dat wel. We gaan proberen een vrijplaats voor hem aan te vragen. DSC_1362IMG_5386

Sorry, the comment form is closed at this time.