Mrt 092019
 

IMG_7768Op zaterdag 9 maart begonnen in Den Haag de Jeugdclubkampioenschappen van de RSB/HSB. De C- en E-categorie beten de spits af. In beide categorie√ęn hadden we twee teams. Helaas konden we niet in de sterkste opstellingen verschijnen, maar onze denkhoofden deden weer ontzettend hun best.
In de E-categorie eindigde ons eerste team op de vierde plaats. Er had op sommige momenten wel wat meer ingezeten, maar het team plaatste zich wel voor het NK. Het team bestond uit Rawi, Samuel, Denis en Saeed. Samuel werd de topscorer van het team met 5,5 uit 7. Ons tweede E-team met Albert, Djurre, Laxman en Hugo werd keurig zevende. Ook dat was genoeg voor plaatsing voor het NK. Albert was hier de topscorer van het team. Djurre en Hugo maakten hun debuut in onze teams en streden voor iedere centimeter! Beide E-teams gaan dus naar het NK en dat betekent, dat er nog hard getraind moet worden. In ieder geval, denkhoofden, gefeliciteerd met de plaatsing!
In de C waren onze twee teams goed op dreef. Klim-Op C1 werd overtuigend kampioen! Daniel, Alan, Jannes en Saad wisten de 5 ronden heel overtuigend te winnen. Alan, Jannes en Saad deden dat met een 100%-score (5 uit 5)! Mooie prestatie, denkhoofden. Gefeliciteerd met dit kampioenschap! Ook het tweede deed goed mee en werd uiteindelijk mooi derde achter RSR/Ivoren Toren. Hein, Joep, Tonny, Yisha en Alaya zijn naast het ongenaakbare eerste team ook geplaatst voor het NK. Hein werd topscorer van het team. Ook hier gaan beide teams naar het NK. Al met al een succesvolle schaakdag voor onze denkhoofden. De vier teams gaan allemaal door. Bedankt voor jullie inzet en gefeliciteerd!
Ouders weer ontzettend bedankt voor het vervoer en de begeleiding! Amna, moeder van Alan, bedankt voor de foto’s! IMG_7758

IMG_7759

IMG_7760

IMG_7761

IMG_7762

IMG_7763

IMG_7764

IMG_7767

IMG_7769

IMG_7770

Sorry, the comment form is closed at this time.