Feb 102019
 

IMG_7714Op zondag 10 februari werd op Rotterdam-Noord de Denksportdag georganiseerd. Er vond ook een simultaan plaats zowel op schaak- als op damgebied. Ton Sijbrands verzorgde de damsimultaan en Machteld van Foreest de schaaksimultaan. Dana en Alan namen het op tegen Machteld. Helaas verloor Dana al vrij snel. Alan hield het lang vol en stond best wel goed. Hij speelde op winst en dat is wel de goede instelling. Hij verloor uiteindelijk wel, maar Machteld oordeelde, dat Alan de beschikbaar gestelde wisselbeker verdiende. Ze stond verloren tegen hem, zei ze na afloop.
Er was ook een portrettekenares aanwezig. Dana en vader Michel en ook Alan en vader Sem lieten zich portretteren. Ondergetekende liet ook een portret maken. De opbrengst is bestemd voor stichting “Kruimeltje”, dat opkomst voor de zorg van hulpbehoevende kinderen.
Daarna kon men ook nog een snelschaakpartij tegen Tea Lanchava spelen. Tea had 2 minuten en de tegenstander 5 minuten. Dana wist remise te bereiken en dat is knap! Haar eerste remise tegen een grootmeester.
Het was een geslaagde dag op Rotterdam-Noord. IMG_7695

IMG_7699

IMG_7704

IMG_7705

IMG_7708

IMG_7709

IMG_7718
IMG_7719

Sorry, the comment form is closed at this time.