Feb 092019
 

IMG_2143Op vrijdagavond 8 februari werd de tweede speelavond van de Groene Hart Cup afgewerkt. Onze 4 teams gingen er weer eens goed voor zitten. Klim-Op 1 greep ook nu in de hoogste poule de eerste plaats. Tot de laatste ronde was het erg spannend. RSR/Ivoren Toren was er op gebrand om de eerste plaats te halen in eigen huis. Dat lukte niet, want onze denkhoofden waren in de laatste ronde te sterk voor hen: 2,5 – 1,5. Kathleen scoorde het beslissende punt en kwam uit op 3 uit 3. Dana scoorde 2 uit 3, Alan 1,5 uit 3 en Hein 1 uit 3. Klim-Op 3 speelde ook bij RSR/Ivoren Toren en had het zwaar in hun poule. Rawi, Manixia, Jasper en Leonard verloren hun eerste twee ronden. Eigenlijk wel onnodig, want gewonnen stellingen konden niet tot winst gebracht worden. In de laatste ronde tegen Messemaker 2 viel de beslissing over degradatie. Gelukkig waren onze denkhoofden toen bij de les, want het werd 3 – 1. Jasper was met 2,5 uit 3 topscorer van het team. Rawi en Manixia kwamen beiden tot 1 uit 3 en Leonard kwam niet tot scoren.
Klim-Op 2 speelde bij IJsselmonde/Barendrecht. Dat deden ze nu heel goed. Ze lieten maar één bordpunt liggen. Yiming, Samuel en Denis wonnen hun drie partijen en Tonny kwam uit op 2 uit 3. Dit team is dus gepromoveerd.
Klim-Op 4 moest naar Op Eigen Wieken in Leiden. Ze knokten 5 punten bij elkaar en dat was genoeg voor handhaving in de poule. Janice en Albert scoorden 2 uit 3, Jordan, die van Yuko won, 1 uit 3 en Kyan kwam niet tot scoren.
Al met al weer goede resultaten. Nicolae, de vader van Albert, ontzettend bedankt voor het vervoer en begeleiding van Klim-Op 4. Ook de andere ouders weer bedankt voor het vervoer en de begeleiding! IMG_2147 IMG_7710

IMG_7711

IMG_7712

Sorry, the comment form is closed at this time.