Feb 022019
 

IMG_7653Op vrijdagavond 1 februari hielden we weer ons potluck-diner. Net als begin vorig jaar was het weer een gezellige avond. Er waren 21 denkhoofden met hun ouders aanwezig. Elke familie had eten of drinken bij zich. Alles werd als een lopend buffet uitgestald, zodat ieder wat kon pakken. Er was genoeg te eten en te drinken. De 21 denkhoofden speelden 5 ronden doorgeefschaak of beter gezegd de Engelse versie er op: bughouse. Hein was alleen, maar Rik, de vader van Manixia en Rawi, was bereid om met hem mee te doen. De bedenktijd was 10 minuten p.p.p.p. Het werd weer een ontspannen toernooi, waar vooral het plezier voorop stond. Vorig jaar waren Dylan en Cedric de winnaars, maar dit jaar waren dat Dana en Alan. Zij hadden een bordpunt voorsprong op de titelverdedigers. Dana wist haar 5 partijen allemaal te winnen. Alan en Dana mogen de wisselbeker een jaar lang in bezit houden.
Ondertussen konden de ouders wat met elkaar kletsen en kennis maken. Er waren ouders van de dinsdagavond en ouders van de donderdagavond en dus kende niet iedereen elkaar.
Na de uitreiking van de wisselbeker werd rond 9 uur de avond afgesloten. Mede namens Bep: Iedereen ontzettend bedankt voor het eten en drinken, dat werd meegebracht en voor de gezelligheid natuurlijk! Ook de ouders bedankt, die voor en na het potluck-diner geholpen hebben om de tafels, stoelen en schaakmateriaal klaar te zetten en weer op te ruimen. Sem bedankt voor de indeling op de laptop!
Volgend jaar organiseren we weer zo’n avond! IMG_7651

IMG_7652

IMG_7655

IMG_7656

IMG_7657

IMG_7658

IMG_7659

IMG_7660

IMG_7661

IMG_7662

IMG_7663

IMG_7667

IMG_7669

IMG_7671

IMG_7673

Sorry, the comment form is closed at this time.