Jan 052019
 

IMG_7600Op vrijdag 4 januari begonnen in De Boekenberg in Spijkenisse de Persoonlijke Jeugdschaakkampioenschappen van de RSB. Tegelijkertijd vond het 3e kwalificatie-toernooi voor A B en Cmeisjes plaats.
In de E-categorie hadden we drie denkhoofden. Verheugend was, dat ze alle drie in de top meedraaiden en zich voor het NK E wisten te plaatsen. Janice was ook nu het beste meisje! Verder viel ook Samuel in de prijzen en al had Rawi geen prijs, hij wist zich wel te kwalificeren. Gefeliciteerd, en alvast veel succes op het NK E, dat in april in Waalwijk plaats vindt!
De A- B- en C meisjes begonnen op de eerste dag met drie ronden. Yisha speelde lange partijen bij de C meisjes en wist tot 1 uit 3 te komen. Elnathan scoorde in de A ook 1 uit 3. Dylan, die ook in A speelt, eindigde de eerste dag met 1,5 uit 3. Sybe deed het met 2 uit 3 goed. Daniel begon prima met 3 uit 3 en probeert zijn titel in de C te prolongeren. Jannes kwam deze dag uit op 2 uit 3. Joep en Jasper, die ook dapper meedoen in de C, scoorden beiden 1 uit 3.
Op zaterdag 5 januari spelen de A B en Cmeisjes hun laatste vier ronden. Dat is dus een zware dag. IMG_7587

IMG_7588

IMG_7589

IMG_7590

IMG_7591

IMG_7593

IMG_7595

IMG_7597

IMG_7598

Sorry, the comment form is closed at this time.