Nov 032018
 

IMG_7333Op vrijdagavond 2 november werd de tweede speelavond van de Groene Hart Cup afgewerkt. Onze vier teams waren actief in Gouda. Daar was sc Messemaker de gastvereniging.
Klim-Op 1 en 3 speelden in de hoogste groep. Beide teams hadden een invaller. Kathleen verving Daniel in het eerste en Anthony schaakte voor de zieke Rawi in ons derde. Bedankt, dat jullie wilden invallen! Klim-Op 3 was op de eerste speelavond gepromoveerd naar de hoogste poule. Dat was wat te zwaar voor dit viertal. Ze deden hun uiterste best, maar de tegenstand was nog te groot. Anthony, Manixia, Jasper en Leonard streden voor elk punt. Jasper scoorde nog knap 1,5 uit 3, maar de anderen kwamen niet tot score, al hadden ze vaak wel een goede stelling. Klim-Op 1 won zijn drie ronden vrij overtuigend. Dana en Alan kwamen tot 100 % (3 uit 3), Hein tot 2,5 uit 3 en Kathleen tot 2 uit 3. Klim-Op 1 werd dus weer eerste. Klim-Op 3 mag het de volgende keer een trapje lager proberen.
Klim-Op 2 met Tonny, Yiming, Samuel en Denis handhaafde zich in de tweede poule. Tonny kwam tot 0,5 uit 3, Yiming 3 uit 3 (!), Samuel 2 uit 3 en Denis 1 uit 3. In de eerste ronde was Denis te laat en had hij nog maar twee minuten bedenktijd en dat was natuurlijk te kort.
De vierde poule was een prooi voor Klim-Op 4. Ze wonnen hun drie ronden en promoveren naar groep 3. Kyan en Albert wonnen heel overtuigend hun drie partijen. Jordan kwam tot 2 uit 2 en de derde partij won hij reglementair door afwezigheid van de tegenstander. Janice had haar dag niet en kwam niet tot score.
Al met al, goede resultaten van onze denkhoofden. De volgende speelavond is vrijdag 23 november. Dan spelen er ook twee poules op onze thuisbasis. Erik, de vader van Kyan, bedankt voor de foto’s. IMG_7331

IMG_7332

IMG_7334

IMG_7335

Sorry, the comment form is closed at this time.