Okt 212018
 

IMG_7318Op zaterdag 20 oktober werd het Open Kampioenschap van Krimpen a/d IJssel gehouden in De Pannenkoe. Er was een seniorenkampioenschap en een jeugdkampioenschap. Er waren ook Klim-Oppers aanwezig natuurlijk. Bij de senioren deed Elnathan mee en onze oud-leden Sebastiaan en Dominggus. Verder deed Rik, vader van Rawi en Manixia mee. In de invitatiegroep deed Robin mee. Bij de jeugd deden Janice, Jordan, Jasper, Kathleen, Albert en Manixia mee. Er werd gespeeld met een aparte formule. Eerst 5 partijen rapidschaak met een bedenktijd van 15 min. p.p.p.p. + 5 sec. per zet en daarna 5 partijen snelschaken met 3 min. p.p.p.p. + 2 sec. per zet. Kathleen kon daar goed mee omgaan, misschien wel tot haar eigen verbazing. Ze scoorde 9 uit 10 en dan te bedenken, dat ze de eerste ronde te laat aanwezig was. Zo werd ze toch kampioene. Gefeliciteerd, Kathleen!
Jasper, Janice, Manixia en Jordan scoorden 5 uit 10 en Albert 4 uit 10. Rik kwam bij de senioren tot 4 uit 10. De Pannenkoe was een leuke locatie, waar de pannenkoeken ook lekker smaken!

.IMG_7322

Sorry, the comment form is closed at this time.