Sep 032018
 

IMG_7199Op zaterdag 1 september werd in Gouda het Open Gouds Kampioenschap gehouden. Ook de senioren speelden dit kampioenschap. Bij de jeugd was het aantal deelnemers lager dan andere jaren. Dit kwam door concurrentie van andere toernooien. Daardoor moesten categorieën samengevoegd worden. Zo werden de E en FGH bij elkaar gevoegd. Hier deden Oscar, Rawi en Yuko mee. Oscar was prima op dreef en werd met 9 uit 9 eerste. Yuko en Rawi kwamen uit op 5,5 uit 9. Rawi werd op weerstandspunten tweede en Yuko derde.
Ook de C en D speelden bij elkaar. Hier waren Manixia, Yisha en Jasper van de partij. Yisha werd met 8 uit 9 eerste. Jasper scoorde 4 uit 9 en Manixia 3 uit 9. Yuhao deed mee in de A/B-groep en eindigde op 1 uit 6.
Bij de senioren deed Cedric mee in groep C. Hij viel met 5 uit 7 op weerstandspunten net buiten de prijzen.
Rik, vader van Rawi en Manixia, bedankt voor de scores en de foto’s! IMG_7194

IMG_7195

IMG_7196

IMG_7197

IMG_7198

Sorry, the comment form is closed at this time.