Sep 022018
 

IMG_7182Op zaterdag 1 september begon in Den Bosch de Jeugdclubcompetitie, het NK voor teams. Op deze eerste speeldag kwamen de A- en C-teams in actie.
Ons A-team, bestaande uit Wiggert, Arne, Elnathan en Lucas, trad eerst aan tegen Leiderdorp. Geen gemakkelijke tegenstander, maar het werd een overtuigende 4-0 overwinning. Vervolgens was Spijkenisse de tegenstander en ook dat werd een duidelijke 4-0 overwinning. De laatste partij van de dag tussen Elnathan en Job Verheul werd in de tijdnoodfase door Elnathan gewonnen. Een mooi begin dus van ons A-team!
Onze twee C-teams presteerden ook naar behoren. Klim-Op C1 trad aan met Liqin, Circe, Daniel en Kathleen. Zij versloegen eerst MSC (Meppel) met 3-1 en speelden daarna met 2-2 gelijk tegen Voorschoten. De scores per bord waren: bord 1: Liqin 1,5 uit 2, bord 2: Circe 0 uit 2, bord 3: Daniel 1,5 uit 2 en bord 4: Kathleen 2 uit 2.
Ons tweede C-team bestond uit Jannes, Hein, Alaya en Alan. In de eerste ronde was Leiden met 1-3 te sterk. Daarna kwamen ze goed op stoom door Purmerend met 4-0 te verslaan. Hier waren de scores: bord 1: Jannes 1 uit 2, bord 2: Hein 1 uit 2, bord 3: Alaya 1 uit 2 en bord 4: Alan 2 uit 2.
Al met al kunnen we terugzien op een goede start van onze A- en C-teams.
Ouders, die voor het vervoer gezorgd hebben, ontzettend bedankt! Vooral de familie Pols, die het busje hadden ingezet. Verder Ed bedankt voor de foto’s.
De volgende speeldag is zaterdag 29 september en dan komen ook onze 3 D-teams in actie. IMG_7181

IMG_7183

IMG_7189

IMG_7190

Sorry, the comment form is closed at this time.