Aug 092018
 

IMG-20180808-WA0006Op het Open Nederlands Jeugdschaakkampioenschap in Borne zijn er nu vier dagen gespeeld. De F- G- en H-categorie hebben drie dagen gespeeld en toen kon in deze categorieën de eindstand opgemaakt worden. In de F-categorie scoorde Samuel 5 uit 9 en werd daarmee achtste. Lang niet slecht! Hij heeft er veel plezier aan beleefd en wil volgend jaar wel zes dagen spelen. Goed gedaan, Samuel! Oscar deed mee in de G-categorie en werd met 6 uit 9 keurig derde en dat leverde hem een mooie beker op! Gefeliciteerd, Oscar. De C-categorie, waar Dana en Jannes meedoen, zijn nu gevorderd tot en met de 6e ronde. Dana heeft 3,5 uit 6 en Jannes 3 uit 6. Op vrijdag en zaterdag worden nog drie ronden gespeeld. Dana is nog een D-speelster, maar voor de tegenstand heeft ze voor de C gekozen. Ze doet aardig mee. Jannes had wel wat meer kunnen scoren, maar misschien bewaart hij dat voor de laatste ronden. Succes allebei!
Joep schaakt in de E-categorie en heeft er 8 ronden opzitten. Zijn score is 3 uit 8. Hier moeten nog 5 ronden gespeeld worden. Er kunnen nog wel wat puntjes bij, Joep! In de sterke A-categorie doet Elnathan mee. Hij kwam voorlopig tot 2 uit 6. Hij moet nog drie ronden spelen.
De FGH-categorieën spelen de laatste drie dagen ook gezamenlijk nog een toernooi. Daar zijn twee ronden gespeeld. Oscar doet ook daar mee. Hij heeft voorlopig een score van 1,5 uit 2. Zij spelen de komende twee dagen nog 7 partijen.
Zaterdag 11 augustus wordt het ONJK besloten. We wensen onze denkhoofden nog veel succes en plezier de laatste ronden! 20180807_090606Dana DSCF1931Joep DSCF2036Elnathan DSCF1980 (2)Oscar DSCF1878 Samuel 2 unnamedSamuel 3 unnamedSamuel 4 unnamed

Sorry, the comment form is closed at this time.