Jul 132018
 

IMG_7137Op donderdagavond 12 juli hielden we onze slotavond van dit schaakseizoen. Het was gezellig druk! Er werden wat ontspannen schaakpartijen gespeeld en de ouders en andere familieleden konden nog wat bijpraten en napraten over dit plezierige en succesvolle schaakseizoen. Een paar ouders hebben de bijgevoegde foto’s gemaakt. Hartelijk dank daar voor! Verder langs deze weg nogmaals ontzettend bedankt voor de cadeaus, die ik mocht ontvangen! Dat doe ik ook namens (juf) Bep. We doen het ontzettend graag en vinden het fijn zo veel mogelijk kinderen het schaken te leren en beter te maken. We gaan nu eerst genieten van een welverdiende vakantie. De schaaklessen op school stoppen gedurende de schoolvakantie. In de tweede week na de zomervakantie gaan de lessen weer beginnen en gaan we op dezelfde voet verder! Prettige vakantie! IMG_7131

IMG_7133

IMG_7134

IMG_7136

Sorry, the comment form is closed at this time.