Apr 282018
 

IMG_6903Op zondag 29 april begint in Assen het NK ABC. Ook de Klim-Op zal met een aantal denkhoofden aanwezig zijn. Via kwalificaties of regionale kampioenschappen hebben de deelnemers en deelneemsters zich voor dit NK geplaatst. Verder kunnen ook via een status of rating deelnemers toegelaten worden.
Bij de meisjes C doet Kathleen mee. Vorig jaar werd ze op het NK D meisjes gedeeld tweede en dit is dus haar eerste jaar C. Dat zal best zwaar voor haar zijn, maar Kathleen kan op zo’n NK voor verrassingen zorgen. Ze heeft zaterdag 28 april haar eerste ronde partij remise gespeeld tegen Rolinde den Heijer (zie bijgevoegde foto). Rolinde speelt niet op zondag, dus werd deze NK-partij vooruit gespeeld.
Lucas doet mee bij de C jeugd. Qua rating is hij als vierde geplaatst, maar Lucas kan meedoen in de strijd om de bovenste plaatsen. Daniel speelt ook mee bij de C jeugd en heeft de laagste rating. Op het RSB-kampioenschap speelde hij echter prima en ook nu kan hij voor verrassingen zorgen.
Dylan heeft een vrijplaats gekregen bij de B jeugd. Het zal zwaar voor hem worden, maar leerzaam zal het zeker zijn.
Bij de A jeugd doet Kevin mee en hij kan zeker in de top meedraaien. Ons oud-lid Liam heeft de hoogste rating bij de A jeugd, maar zal veel tegenstand hebben. Ook ons oud-lid Lola, die als tweede geplaatst is bij de A meisjes, kan hoog eindigen. Verder gaat Wiggert meedoen bij de A jeugd.
We wensen deze denkhoofden veel succes en plezier toe in Assen. De eerste twee dagen zal ik aanwezig zijn. IMG_4774

IMG_5133

IMG_5694

IMG_6249

IMG_6250

IMG_6454

Sorry, the comment form is closed at this time.