Mrt 252018
 

IMG_6695Op zaterdag 24 maart hebben Sybe, Alan en Dana een leuke dag gehad op het Alblasserwaardtoernooi. Er deden 56 deelnemers (bijna allemaal volwassenen) mee, verdeeld in 7 groepen van 8 en er heerste een hele gezellige en relaxte sfeer op het toernooi. Op een gegeven moment moest Dana met een partij beginnen en bleek haar tegenstander nog even naar de supermarkt te zijn. De klok werd jtoen nog niet ingedrukt, maar er werd rustig even gewacht totdat hij er weer was. Tussen de middag was er voor alle deelnemers vers gemaakte soep en broodjes.
Sybe en Alan waren ingedeeld in groep 3 en speelden daar zeven partijen van 20 minuten p.p.p.p.. Sybe won met 6 punten prachtig deze groep en Alan sloot de dag af met 3 punten. Dana was op verzoek van Luana Mensing van Schaakclub Sliedrecht samen met haar ingedeeld in groep 2 en wist daar 4,5 punt te verdienen, wat goed was voor een gedeelde 3e plaats.
De prijsuitreiking was ook redelijk uniek. Sybe kreeg een paasei en heerlijke douchegel en Alan en Dana gingen naar huis met een paasmandje met chocolade hazen en eieren. Alle volwassenen mochten kiezen uit een aanbod van heerlijke biertjes, die speciaal geïmporteerd waren uit België. De verrassing was helemaal groot toen Sem (de vader van Alan) ook een biertje mocht uitzoeken en Emmy (de moeder van Dana) naar huis ging met een prachtige bos bloemen. De uitleg van de organisatie: ze waren prima supporters geweest.

Emmy, de moeder van Dana, bedankt voor dit verslag en de foto’s! Onze drie denkhoofden hebben dus een mooie dag beleefd en ze konden goed mee tussen de volwassenen! IMG_6699 IMG_6691IMG_6692IMG_6693IMG_6696IMG_6697IMG_6698

Sorry, the comment form is closed at this time.