Dec 182011
 

SUCCESVOL KLIM-OP-JEUGDSCHAAKTOERNOOI.

Op zaterdag 17 december waren er bijna 80 denkhoofden aanwezig op ons 32e Klim-Op-jeugdschaaktoernooi. Het jeugdschaak leeft dus wel degelijk en terecht, want het is een prachtige denksport!

Op ons eigen toernooi konden we mooi de krachten meten met de jeugdschakers uit de regio, maar ook met wat deelnemers buiten onze regio. Onze denkhoofden brachten het er goed van af! Zo won Lucas heel overtuigend met 7 uit 7 (!) de categorie t/m 8 jaar en werd Jarno op één van zijn eerste toernooi met 5 uit 7 mooi derde. Sebastiaan had de pech om met 5 uit 7 net buiten de prijzen te vallen. Cedric zat met 4,5 uit 7 ook mooi in de subtop. Tommy moest door een zwemexamen eerder weg en incasseerde daardoor een paar nullen; hij kwam uit op 4 uit 7. Kimmily deed het als jongste deelnemer met 3,5 uit 7 ook goed. Circe en Anestis kwamen op hun eerste toernooi tot 3 uit 7.Edwin en Mustafa scoorden 2 uit 7.

Vincent viel in de groep t/m 10 jaar in de prijzen; met 7 uit 9 werd hij tweede achter Liam Vrolijk (8,5 uit ). Alexander deed het met 6,5 uit 9 ook goed. Sybe, Ting Ting en Matijn kwamen alledrie tot 5 uit 9. Met nog wat meer wedstrijdervaring komen ook zij verder. Daniel en Mahmut wonnen ook een aantal partijen: 4 uit 9. Wang was in de categorie t/m 12 jaar goed op dreef. Met 6 uit 7 werd hij eerste voor Joost Jan (5,5 uit 7). Kevin, die qua leeftijd nog t/m 10 jaar had kunnen spelen en Jorik, waar hetzelfde voor geldt, kwamen in de subtop tot 4,5 uit 7.Quintin scoorde 3 uit 7.

We kunnen terugkijken op een geslaagd Klim-Optoernooi, mede door de inzet van vele vrijwilligers! Zij worden langs deze weg nogmaals bedankt voor hun inzet!  Martin van Vaalen, de man achter de computer en wedstrijdleider Theo Heukels, ook bedankt!

De einduitslagen kun je teruglezen in dit verslag.

Tenslotte  wensen meester Jan, juffrouw Bep en de webmaster een ieder Prettige Kerstdagen en een Goed en succesvol 2012!

 

 

32e Klim-Op Jeugdschaaktoernooi (1)

 

32e Klim-Op Jeugdschaaktoernooi (2)


32e Klim-Op Jeugdschaaktoernooi (3)

 

Prijswinnaars t/m 8 jaar

 

Prijswinnaars t/m 10 jaar

 

Prijswinnaars t/m 12 jaar

  One Response to “Verslag 32e Klim-Op Jeugdschaaktoernooi 17 december 2011”

  1.  

    Wat een gezellige en spannende dag hebben wij van de Pionnetjes uit Schiedam bij het Klim-Op beleefd. Sportief werd er gestreden en geen wanklank gehoord. Leuk ook dat de allerkleinsten gewoon konden meedoen. Gefeliciteerd met jullie mooie toernooi en volgend jaar komen we zeker met nog meer Pionnetjes terug.