Mrt 182018
 

IMG_6671Cedric had zijn toetsweek achter de rug, dus het werd voor hem weer hoog tijd zich op het schaken te storten. Hij koos zaterdag voor de schaakmarathon in Spijkenisse: 15 ronden rapid in 14 uur. Cedric bleek over een flink uithoudingsvermogen te beschikken, want hij draaide goed mee. Zijn score van 8 punten was maar liefst 6 punten meer dan op basis van zijn rating mocht worden verwacht. Helaas ging ondanks taaie tegenstand de partij in de slotronde tegen internationaal meester en toernooiwinnaar Hing Ting Lai verloren. Cedric moest daardoor de eerste prijs voor spelers met een rating tot 1600 met drie anderen delen. Dat leverde overigens nog steeds een geldbedrag op waarmee hij zijn spaarvarken stevig kon spekken.
Tegelijk met deze Schaakmarathon werden de laatste ronden van het kwalificatie-toernooi voor het NK B afgewerkt. Dylan kon zich na een goede start een paar weken terug niet kwalificeren. Ook Dominggus en Elnathan kwamen niet door.
Heico, de vader van Cedric, bedankt voor het verslag en de foto’s! IMG_6667

IMG_6668

IMG_6669

IMG_6670

IMG_6672

Sorry, the comment form is closed at this time.