Mrt 122018
 

IMG_6665Op zaterdag 10 maart werd in De Nieuwe Nachtegaal op Rotterdam-Zuid het 345-toernooi gehouden. Kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 van de basisschool konden zich opgeven voor dit toernooi. Vanuit onze schoolschaakvereniging waren Rawi, Samuel, Simran en Laxman aanwezig. Verder was ook Oscar present. Er werden 5 ronden gespeeld. Voor Simran was dit haar eerste toernooi en dat is altijd wennen. Ze kwam nog niet tot scoren, maar vond het wel leuk allemaal. Laxman en Samuel kwamen beiden tot 3 uit 5 en dat zijn best goede scores. Rawi deed het met 4 uit 5 prima, want hij werd daarmee tweede in de poule van groep 5. Ook Oscar viel in de prijzen in die groep, want hij werd derde.
Dit zijn leerzame toernooien voor de jonge denkhoofden. Ze doen veel wedstrijdervaring op en zien hoe het gaat op zo’n schaaktoernooi. Misschien smaakt het naar meer toernooien? IMG_6660

IMG_6661

IMG_6662

IMG_6663

IMG_6664

Sorry, the comment form is closed at this time.