Feb 112018
 

IMG_6563Op zaterdag 10 februari werden de Jeugdclubkampioenschappen van de HSB/RSB in Den Haag besloten. De C- en E-categorie werkten hun kampioenschap af. In de C-categorie hadden we drie teams. Die deden het prima! Klim-Op C1 werd kampioen, Klim-Op C2 werd derde en Klim-Op C3 eindigde als vijfde. Dat betekent, dat onze drie teams zich geplaatst hebben voor het NK later dit jaar.
Het eerste bestond uit Lucas, Liqin, Daniel en Kathleen. Ze speelden alleen gelijk tegen Promotie C1, maar wonnen hun andere vier wedstrijden. Liqin werd met 5 uit 5 topscorer van dit kampioenschap. Klim-Op C2 met Jannes, Hein, Alan en Dana werd dus mooi derde. Alan en Dana speelden als D-spelers prima partijen. Dana werd met 4,5 uit 5 topscorer van Klim-Op C2. Ook ons derde C-team weerde zich uitstekend. Het team bestond uit Saad, Alaya, Yisha, Danyl en Jasper. Yisha werd topscorer van dit team.
In de E-categorie waren we met twee teams vertegenwoordigd. Het zijn over het algemeen hele jonge spelers.In Klim-Op E1 zaten Rawi, Samuel, Denis en Saeed. Ze werden uiteindelijk zesde en plaatsten zich hiermee nog net voor het NK. Het ontbreekt deze jonge spelers, Denis en Saeed zijn nog F-spelers, nog aan de nodige rust en beheersing in hun spel. Er zal de komende maanden hard gewerkt worden om wat meer beheersing in hun spel te krijgen. Ook ons tweede E-team bestaat uit hele jonge nog onervaren spelers. Zij werden tiende, maar deden heel veel wedstrijdervaring op! Dit viertal bestond uit Thomas, Laxman, Janice, Rens en Seth. Janice werd topscorer van dit team.
Zo hebben we weer aardig wat plaatsen voor het NK verdiend. Op 28 januari was de Klim-Op al kampioen in de A/B- en D-categorie geworden.In totaal hebben 8 Klim-Op-teams zich in de verschillende leeftijdscategorie√ęn voor de Nederlandse kampioenschappen geplaatst. Daar mogen we heel tevreden mee zijn.
Ouders weer bedankt voor het vervoer en de begeleiding! IMG_6558IMG_6559IMG_6560IMG_6561IMG_6564IMG_6567IMG_6569IMG_6570IMG_6572

Sorry, the comment form is closed at this time.