Feb 032018
 

IMG_6557Op vrijdagavond 2 februari werd de vijfde speeldag van de Groene Hart Cup afgewerkt. Onze vier teams speelden thuis op de Klim-Op. Klim-Op 1, 2 en 3 speelden in de hoogste poule met Op Eigen Wieken uit Leiden. Er degraderen altijd twee teams uit de hoogste poule. De overmacht van Klim-Op 1 en 2 was toch wel groot. Klim-Op 1 scoorde 10 bordpunten en Klim-Op 2 kwam tot 7 bordpunten. In ons “vlaggenschip” kwam Sybe tot 3 uit 3, Cedric tot 2 uit 3, Daniel tot 2 uit 3 en Hein tot 3 uit 3. In Klim-Op 2 waren de scores: Alan – 1 uit 3, Dana – 3 uit 3 (ze won o.a. Van Cedric), Alaya – 2 uit 3 en Tonny – 1 uit 3. Klim- Op 3 had het in dit geweld zwaar. Ze sprokkelden 3,5 bordpunt bij elkaar en eindigden nog net voor Op Eigen Wieken 1. De scores van Klim-Op 3 waren: Collin – 0,5 uit 3, Fenna – 1 uit 3, Danyl – 0 uit 3 en Yiling – 2 uit 3. Klim-Op 3 mag het de volgende keer in poule 2 gaan doen.
Klim-Op 4 speelde in de tweede poule. Ze begonnen met een reglementaire 4-0 overwinning op Spijkenisse 2. De Spijkenissenaren waren naar de verkeerde locatie gereden. In de tweede wedstrijd werd het 2-2 tegen RSR/Ivoren Toren 1 en die uitslag stond ook tegen Messemaker 1 op het bord. Zo eindigden RSR/Ivoren Toren en Klim- Op 4 met 8 bordpunten op de gedeelde eerste plaats. Maar de Rotterdammers hadden een matchpunt meer en promoveren daarom. Klim-Op 4 mag het de volgende keer weer in poule 2 proberen. De scores van Klim-Op 4: Yisha – 1 uit 3, Yuhao – 1 uit 3, Jasper- 3 uit 3 en Anthony – 3 uit 3.
Onze denkhoofden hebben het weer goed gedaan. Op vrijdag 9 maart is de volgende speeldag.
Ouders weer bedankt voor de begeleiding en de hulp tijdens de wedstrijden en na afloop! IMG_6554

IMG_6555

IMG_6556

Sorry, the comment form is closed at this time.