Sep 262017
 

Samuel IMG_2346Zaterdag 23 september was een drukke schaakdag. In Papendrecht werd het eerste Grand Prix-toernooi van de RSB gehouden. Er waren 7 Klim- Oppers aanwezig. Veel andere Klim-Oppers waren in het Maritiem museum.
Tonny mocht in de hoogste groep meedoen. Dat was (nog) wat te zwaar voor hem. Hij kwam tot 1 uit 5, maar het is erg belangrijk voor hem om zo veel tegenstand te krijgen. Dat is een heel goed leermoment. Ook Alaya mocht in de hoogste groep meedoen. Ze kwam tot 1 uit 5 (twee remises). Ook voor haar geldt, dat grote tegenstand alleen maar goed is voor je schaakontwikkeling. Anthony kwam in zijn poule tot 2 uit 5. Rawi eindigde op 2,5 uit 7 en Manixia op 1 uit 7. Samuel deed het goed met 4 uit 7 en werd daarmee vierde. Denis, die nog maar net bij onze club is, deed het heel goed. Hij won in zijn groep met 5 uit 7 de derde prijs. Goed gedaan, hoor! Ouders, bedankt voor het vervoer en de begeleiding! Alaya IMG_2383Anthony IMG_2364Manixia IMG_2367Rawi IMG_2392Tonny IMG_2379Rawi IMG_2394

Sorry, the comment form is closed at this time.