Sep 122017
 

Gouda 8 unnamed (3)Een beetje laat dit verslag, maar door vakantie kon ik dit niet eerder doen.
Op zaterdag 2 september werd het Open Schaakkampioenschap van Gouda gehouden. Er was zowel een jeugdtoernooi als een seniorentoernooi.
Bij de jeugd waren aardig wat Klim-Oppers aanwezig. In de ABC-categorie deden Lucas en Javeria mee. Lucas werd met 6 uit 7 mooi tweede. Javeria eindigde op 3 uit 7. In de D- categorie was Kathleen de sterkste. Zij won met 6 uit 7 de eerste prijs. Saad werd met 5 uit 7 derde. Alan won de E-categorie met 6 uit 7. Dana werd met 5,5 uit 7 op weerstandspunten derde. Rawi en Jasper kwamen uit op 3 uit 7 en Manixia op 2 uit 7. Saeed deed mee in de FGH-categorie en eindigde op 4 uit 9.
Een aantal Klim-Oppers deed mee in de seniorengroepen. Kevin speelde in de A-groep en kwam tot 3,5 uit 7. Dylan, Elnathan en Cedric schaakten in de C-groep. Dylan scoorde 4 uit 7, Elnathan 3,5 uit 7 en Cedric 3 uit 7.
Sem, de vader van Alan, bedankt voor scores en foto’s. Gouda 7 unnamed (3)image7image6image5 (1)image4 (1)image2 (5)image1 (10)

Sorry, the comment form is closed at this time.