Feb 282017
 

IMG_5277[1]Op zaterdag 25 februari begonnen de categorieën A en B aan de Persoonlijke Jeugdschaakkampioenschappen van de RSB. In deze categorieën hebben we Ting Ting en Elnathan als deelnemers. Zij scoorden op deze eerste dag van de PJK beiden 1,5 uit 3. Het kan nog alle kanten uit voor hen. Op zaterdag 4 maart worden er nog drie ronden gespeeld en weten we wie er kampioen zijn in deze categorieën. We wensen Ting Ting en Elnathan veel succes toe!
Op dinsdag 28 februari begon de C-categorie aan zijn PJK. Hier hebben we als deelnemers Lucas, Javeria, Liqin, Daniel en Yuhao. Lucas begon op deze eerste dag voortvarend met 3 uit 3. Liqin en Daniel hebben beiden 1,5 uit 3 en Yuhao heeft 1 uit 3. Javeria was bij het schrijven van dit verslag nog heftig in strijd met haar concurrente Kiri Arnold. De C speelt verder op woensdag 1 maart en donderdag 2 maart. Succes, Klim-Oppers! IMG_5278[1]IMG_5276[1]IMG_5275[1]

Sorry, the comment form is closed at this time.