Jul 042016
 

imageOp zaterdag 2 juli organiseerde André Ouwerkerk voor de derde keer het kampioenschap van de Krimpenerwaard. Het werd weer een geslaagde en sportieve dag daar in Schoonhoven. Het aantal deelnemers was weer hoger dan vorige keren. Er was nu ook voor het eerst een groep met wat sterkere jeugdschakers en een aantal volwassenen. Dat was erg leuk en, zoals André het omschreef “zeker voor herhaling vatbaar”.
De schoolschakers zaten in 1 groep, maar bij de prijsuitreiking werden er prijzen per groep uitgereikt. Opvallend was, dat Jasper uit groep 5 de kampioen overall werd. Dat is knap, want dan laat je spelers/speelsters uit de hogere groepen achter je. Heel goed gedaan, Jasper! Hij bleef bovendien met 6,5 uit 7 ook nog ongeslagen. Ook vele andere Klim-Oppers vielen in de prijzen. Die uitslagen met meerdere foto’s komen in een volgend verslag. imageIMG_4591[1]

Sorry, the comment form is closed at this time.