PARTIJ VAN DE DINSDAGAVONDTRAINING: TING TING VS JOCHEM.

 Nieuws, Partijen, Schaaktraining, Voorpagina  Reacties staat uit voor PARTIJ VAN DE DINSDAGAVONDTRAINING: TING TING VS JOCHEM.
Aug 242012
 

PARTIJ VAN DE DINSDAGTRAINING: ALEXANDER VS JILDERT.

 Mededelingen, Partijen, Schaaktraining, Voorpagina  Reacties staat uit voor PARTIJ VAN DE DINSDAGTRAINING: ALEXANDER VS JILDERT.
Aug 242012
 

IN DE WEEK VAN 27 AUGUSTUS T/M 31 AUGUSTUS GEEN SCHAAKLES!

 Mededelingen, Nieuws, Voorpagina  Reacties staat uit voor IN DE WEEK VAN 27 AUGUSTUS T/M 31 AUGUSTUS GEEN SCHAAKLES!
Aug 232012
 

Om niemand voor niks te laten komen, nog eens deze mededeling: In de week van 27 augustus t/m 31 augustus ben ik (meester Jan) weg en is er dus de hele week geen schaakles. Op dinsdag 4 september is er weer een schaakavond. De denkhoofden, die naar Gouda gaan op 1 september alvast veel succes!

DINSDAG 21 AUGUSTUS A.S. EERSTE SCHAAKLES NA DE VAKANTIE!

 Mededelingen, Nieuws, Voorpagina  Reacties staat uit voor DINSDAG 21 AUGUSTUS A.S. EERSTE SCHAAKLES NA DE VAKANTIE!
Aug 152012
 

De schoolvakantie zit er bijna op en de schaaklessen gaan ook weer beginnen. We komen weer in ons normale ritme. Op dinsdag 21 augustus is de eerste schaakles na de vakantie. We beginnen weer om half 7 en stoppen rond kwart voor 8. Op donderdagavond 23 augustus zijn de beginners aan de beurt. De  eerste les op deze donderdag van half 7 tot 7 uur gaat nog niet beginnen, want er moet eerst een lijst gemaakt worden van kinderen, die met schaken beginnen. De tweede les op donderdagavond 23 augustus van 7 uur tot 8 uur gaat wel van start. En vrijdagavond 24 augustus  is er ook weer gewoon schaakles van 7 uur tot 8 uur. Dus kom allemaal weer naar onze gezellige schaakavonden!  Meester Jan en juffrouw Bep nodigen jullie weer uit! Kinderen, die met schaken willen beginnen, kunnen zich bij mij (meester Jan) melden. Zij worden dan op de donderdagavonden van half 7 tot 7 uur ingedeeld.  Let op: In de week van 27 augustus t/m 31 augustus is er geen schaken, want dan ben ik (meester Jan) een week weg.

PARTIJ JORIK vs ALEXANDER OP HET ONJK.

 Mededelingen, Nieuws, Partijen, Toernooi Partijen, Voorpagina  Reacties staat uit voor PARTIJ JORIK vs ALEXANDER OP HET ONJK.
Aug 122012
 

KEVIN OPEN JEUGDSCHAAKKAMPIOEN, CIRCE MEISJESKAMPIOENE!

 Mededelingen, Nieuws, Verslagen, Voorpagina  Reacties staat uit voor KEVIN OPEN JEUGDSCHAAKKAMPIOEN, CIRCE MEISJESKAMPIOENE!
Aug 112012
 

Op zaterdag werd in Borne het Open Jeugdschaakkampioenschap van Nederland besloten. Zes dagen lang was sportcentrum “‘t Wooldrik” het domein van de jeugdschakers en jeugdschaaksters. Zelfs uit Duitsland, België, Slowakije, Griekenland, Armenië en Azerbeizjan kwamen de deelnemers en deelneemsters. Van de Klim-Op waren er negen denkhoofden aanwezig. Ze hebben naar behoren gepresteerd! Kevin was dit toernooi in absolute topvorm, want met 11 punten uit 13 partijen werd hij Nederlands kampioen in de categorie t/m 12 jaar! In deze categorie kwam Alexander tot de mooie score van 8 uit 13. Hij heeft mooie partijen afgeleverd en hij komt er aan! Robin werd in de groep t/m 16 jaar tweede met 6,5 uit 9 en ook dat is een mooi resultaat. In de jongste categorie, de EF/GH – groep, was het erg spannend. Circe wist de titel bij de meisjes GH te pakken met 6 uit 13. Liam werd uiteindelijk derde  in de EF met 10 uit 13. Lucas werd in de GH-categorie keurig derde met 8 uit 13. Die score werd ook behaald door Sebastiaan. Tommy scoorde 6,5 uit 13 en Kimmily, als jongste deelnemer, 4 uit 13.  Onze denkhoofden hebben het dus prima gedaan! Bovendien hebben ze het met hun ouders ontzettend naar hun zin gehad daar in het mooie Twente. Zelf mocht ik ook een paar dagen bij het toernooi en de zaken er omheen aanwezig zijn. De sfeer was meer dan uitstekend. Ik bedank de ouders en de kinderen voor de grote gastvrijheid!

 

       
     

Partij Liam vs Sebastiaan op het ONJK.

 Mededelingen, Nieuws, Partijen, Voorpagina  Reacties staat uit voor Partij Liam vs Sebastiaan op het ONJK.
Aug 102012
 

Partij van Kimmily op het ONJK.

 Mededelingen, Nieuws, Partijen, Voorpagina  Reacties staat uit voor Partij van Kimmily op het ONJK.
Aug 102012
 

Partij van Alexander op ONJK.

 Mededelingen, Nieuws, Partijen, Voorpagina  Reacties staat uit voor Partij van Alexander op ONJK.
Aug 102012
 

Partij van Lucas op het ONJK.

 Mededelingen, Nieuws, Partijen, Voorpagina  Reacties staat uit voor Partij van Lucas op het ONJK.
Aug 102012